Disclaimer

KVN Elektro Installaties
Aalm. Verheggenplein 37
6221 TD Maastricht
Tel.: 06 83352588
Email:
info@kvn-elektro.nl

Home

Voor een optimaal resultaat adviseren wij u deze website te bekijken met een beeldschermresolutie van 1440 x 900 pixels, 32 bits kleurendiepte. Als browserprogramma raden wij u Internet Explorer 6.0 of hoger aan.

Deze website is met de grootste zorg samengesteld. Echter kan KVN Elektro Installaties geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit enige fout die in onze website voor zou kunnen komen of voor de gevolgen van het gebruik van deze website. Ook is KVN Elektro Installaties en het hostingbedrijf niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet beschikbaar zijn van deze website. KVN Elektro Installaties aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door haar worden onderhouden en waarnaar wordt doorverwezen of die doorverwijzen naar KVN Elektro Installaties.

Mocht u onverhoopt toch van mening zijn dat de inhoud van deze website enigzins schending maakt van het copyright of schade berokkent aan personen of organisaties dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met de webmaster van KVN Elektro Installaties.

2012 - Alle rechten voorbehouden.